Homoseksüelden korkmam biseksüelden korktuğum kadar

13 Oca 2010 | |


İnsanların eşcinsel olmalarıyla pek ilgilenmiyorum. Niye, nasıl gibisinden sorgulamıyorum. Kısacası bir erkeğin ibne olması benim için sorun değil. Bir kadının lezbiyen olması "sorun değil"den de öte, muhteşem birşey. Çoğu erkek gibi ben de seviyorum lezbiyenleri.

Erkeklerdeki lezbiyenleri hoş görme, beğenme, hatta onlardan tahrik olma mevzusunu genelleyebilmeyi çok isterdim. Fakat hiç bir arkadaşımla oturup da bu mevzuyu konuşmadım, yani elimde 3-5 farklı arguman yok. "Lezbiyenleri baştan çıkartan bir erkek olabilmek" amacı güdülmediğine eminim ama (hatunun birisinden duymuştum bu savı). Hatta bir amaç güdüldüğünü de sanmıyorum, tamamen görsel bir mevzu bana kalırsa. Bir sürü meme, kıvrımlı vücutlar, pürüzsüz tenler falan.. Çekici yani.

Bu konuya da kendi çapımda açıklık getirdiğime göre, esas mevzuya geçebiliriz; biseksüeller. Eşcinsellerle bir problemim olmamasını "ne var, herkes farklı birşeyi sevebilir" diyerek açıklayabiliyorum kendime. Fakat, taban tabana zıt iki şeyi birden sevebilmek? Bunu anlayamıyorum. Çayı hem şekerli hem şekersiz sevmek gibi birşey. Şekerli sevenin şekersiz içemeyeceğini veya şekersiz sevenin şekerli içemeyeceğini öngörüyorum istemeden. Ters geliyor dolayısıyla. Ve bu yüzden biseksüelleri tehlikeli buluyorum; adamlar tuttuklarını sikiyolar kardeşim, ayırt etmiyolar ki...

1 laklak:

Arrenne dedi ki...

aslında haklısın.Mesela bi toplulukta otobüste felan aman bi biseksüele yaklaşma:D Kadın erkek dinlemiyo malum:D

Yorum Gönder