Savaşalım ey sevgili!

16 Kas 2009 | |


Hatunların kavga etme ihtiyacı kadar gereksiz bir ihtiyaç görmedim duymadım ömrü hayatımda. İhtiyaç derken abarttığımı düşünmüyorum, zira belli periyotlarda kavga etmezlerse olmuyor. Amaçsız bir kavgadan daha saçma birşey olabilir mi? (Olabilir tabi ama aklıma gelmiyor şuan, o yüzden bu soruyu hep bir ağızdan "haağğğğğyıır" diye cevaplıyoruz.) Hayır, olamaz.

Kadın kısmında default olarak gelen bu özellik, sadece sevgili formatındaki er kişiye karşı kullanılıyor. Arkadaşına böyle mal tripler attıklarına rastlamadım henüz. "Sevgilim olsa da kavga etsek" diyen kız arkadaşlarım var lan. Böyle gerizekalıca bir arzuyla yanıp tutuşan hatunlar mevcut, evet.

İyi de, neden? Basit, ego tatmini. Hani sevgilisi ya bu erkek, hani böyle alttan almak durumunda ya. Ondan işte bütün bu tantana. Sevgili dışındaki insan evladı çekmez çünkü bu saçmalığı, sıçıverir ağzına. Tatmin edilmeye çalışılan doğaüstü ego da göte kaçar.

Sınırları zorlayıp karşıdakini delirtmeyi başardıktan sonra, tornistan! Tam gaz geri! Yufka yürek tripleri, alttan almalar, sevgi sözleri bilmemneler... Ee ne gerek vardı? Adam gibi konuşmak için gerekli olan aktivasyon enerjisini kavgadan mı alıyolar napıyolar anlamadım ki ben. Ne sikindirik bi oyun lan bu böyle.

- uyuyomusun?
+ ...
- uyuyomusun heyy!?
+ ...
- açaçaçaçaçaçaçaçaç (telefon gümbür gümbür çaldırılır)
+ uyandım!
- uyuyodun yani?
+ sence?
- ha ben uyandırdım yani seni? rahatsız ettim kusura bakma. kib by
+ off bu ne lan şimdi?
- özür dilerim, uyu sen. iyi geceler! yatıyorum ben...
+ uykum kaçtı uyuyamam. gitme, konuşalım. (ünlemine koyim. tribine koyim. "gel buraya! şimdi gidebilirsin euehe" geyiğine koyim. annene koyim. emeği geçen babana koyim...)
- ne konuşcaz? iyi konuşalım, burdayım.
+ (ne kadar sıcakkanlı şeysin sen öyle!) ee bugün naptın?
....
.......
...

Ne orjinal bi mantığınız var lan sizin öyle, aferin (orjinal kelimesi burada hakaret olarak kullanılmıştır). Gidin ananızı babanızı kızdırın lan!

3 laklak:

Burası benim evimmiş meğersem dedi ki...

sıs be arada bi seni seviorum diyin sevginizi gösterin yemeyin tribi olay budur:D

Dr.Ceykıl dedi ki...

gecenin 2sinde kavga etmek amacıyla uyandırılan sen değilsin tabi, çok hoş.

ciyad dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.

Yorum Gönder